De heek is een diepzeevis, die vroeger tot de kabeljauwfamilie werd gerekend. Deze vis lijkt sterk op de kabeljauwachtigen maar behoort er biologisch niet toe en is lid van een op zichzelf staande familie. Heek is een milde vis, met een subtielere smaak dan kabeljauw. De heek wordt dan ook…
Nieuws
Makreel
Gepubliceerd op 23 november 2016De makreel is een populaire vis voor consumptie. Het is een vette vissoort en bevat veel vitamine B12 wat een gunstige werking heeft op hart- en bloedvaten. Het vlees van de makreel is stevig en vet maar is wel vrij sappig en zacht met veel smaak.
Kabeljauwfilet
Gepubliceerd op 23 november 2016De kabeljauw is één van de meest gegeten vissoorten. Door zijn neutrale en ontelbare variatiemogelijkheden behoord hij tot één van de meest geliefde vissoorten van ons land. De smaak van kabeljauw is fijn en wordt hoog gewaardeerd en is eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild of gestoofd.…